bibkin dennik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

mačka na intráku

Ako ma šokovala mačka na intráku? Ráno, okolo 6:30 som sedela v kresle pri I-klube na intráku, a čakala som na spoluziacku.Vonku staršne snežilo a tá mačka, ktorá aj tak je vzdy na intráku,prisla ku mne.Najprv sedela kludne pod kreslom, ale potom vyskočila a vygulila na mna svoje velke zelene oci.Tak som sa zlakla,lebo vyzerala ako keby bola crazy.Vyskocila som z kresla, a v tom okamihu kludne nasadla do mojho kresla.No parada!To sa mi este nikdy nestalo.Inac mam rada macky, aj ked to tak nevyzera, ale ta, no ta je taka díva!Radsej potom kocura!A čo bolo najhorsie, kím ona sedela v tepluckom kresle, ja som sa ponahlala do skoly, lebo je to 45 minut busom a naviac som vyzerala ako snehuliak, mam rada take rána.Vsetci spia, len ja musim ist do skoly!:´-)

môj život:-) | stály odkaz

Komentáre

  1. xy
    xSi sa mala lepsie ucit a nemusela pisat take picoviny
    publikované: 08.12.2004 13:34:28 | autor: xy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ved pockaj...
    ...ked raz zabudnete zavriet okno na intraku a po navrate si tam najdete zabyvanu macicku Poviem ti ze take dostavanie macky z izby ked sa jej nechce je zazitok pre bohov... ;-) A este lepsie ako vstavanie rano ked vsetci spia je vstavanie po 2 hod spanku...
    publikované: 09.12.2004 11:51:27 | autor: Rujir (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014